Breukelen

De Corridor 8

(0346) 26 28 04

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Openingstijden

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Vacature Trajectbegeleider Kansis/KansisGroen

Gemeente Stichtse Vecht en Kansis zoeken een:

Doortastende Trajectbegeleider met doorzettingsvermogen

32-36 uur per week | 1 april 2022 | Breukelen

 

Heb jij de drive om onze medewerkers van het sociaal ontwikkelbedrijf zoveel mogelijk te laten participeren binnen het arbeidsproces? Ben je zelfverzekerd, integer en neem jij het initiatief? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden, de nodige daadkracht en heb je affiniteit met de doelgroep? Kom dan ons team bij Kansis versterken!

 

Wat ga je doen

Als trajectbegeleider bij Kansis ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en uitvoeren van ontwikkel- en re-integratietrajecten en werkervaringstrajecten in het kader van de Participatiewet (incl. WSW) en 2e spoor. Het doel daarbij is het waar mogelijk realiseren van externe plaatsingen. Dit doe je samen met andere ervaren trajectbegeleiders, werkconsulenten en accountmanagers. Je begeleidt en ondersteunt zowel medewerkers met een WSW-indicatie als medewerkers binnen de Participatiewet, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Jij hebt een zelfstandige functie en dit vraagt om een proactieve houding. Met jouw communicatieve vaardigheden, doorzettingsvermogen, kritische en professionele blik, zorg jij samen met je collega’s voor de perfecte mix! Het werken aan ontwikkeling vergt veel energie, maar nog belangrijker is dat het je ook energie geeft!

 

 • Je voert re-integratie-, (job)coachings- en begeleidingstrajecten uit, gericht op de arbeidsontwikkeling van de WSW-medewerkers.
 • Je initieert re-integratie-, (job)coachings- en begeleidingstrajecten, gericht op de participatie van klanten uit de Participatiewet (o.a. Nieuw beschut, Banenafspraak).
 • Je verzorgt de nazorg van deze trajecten. Je begeleidt de medewerkers dus ook nog na plaatsing.
 • Je ondersteunt, activeert en motiveert de Participatie-medewerkers bij het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan.
 • Je levert, naast je begeleidende rol, ook een bijdrage aan het optimaliseren van maatregelen, instrumenten en producten die gericht zijn op re-integratie en begeleiding.

 

Wie ben jij

Je bent energiek, daadkrachtig en zelfverzekerd. Met jouw kennis en kunde weet jij wat er nodig is en dit straal je ook uit. Je werkt graag in een team, waarmee jij de ontwikkeling van de medewerkers van Kansis tot een groot succes maakt. Deze ontwikkeling vormt de basis van jouw functie en daar haal je dan ook energie uit. Je schakelt snel, bent flexibel en beschikt over goede organisatorische kwaliteiten.

 

Wat heb je in huis

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 1 jaar werkervaring als trajectbegeleider, werkcoach, casemanager of een soortgelijke functie.
 • Affiniteit met het werken voor mensen met een structurele afstand tot de arbeidsmarkt en de doelgroep statushouders.
 • Kennis van Module Arbeidsmarkt Participatie (M.A.P.) is een pré.
 • Kennis van de WSW, Participatiewet en overige relevante wet- en regelgeving.
 •  

 

Over Kansis

Kansis is het sociaal ontwikkelbedrijf in gemeente Stichtse Vecht voor alle doelgroepen die vallen onder de Participatiewet. Vanuit onze locatie in Breukelen werken we hard aan de dienstverlening voor onze inwoners in hun weg naar meedoen op de arbeidsmarkt en economische zelfstandigheid. Daarvoor hebben we mensen nodig die gedreven en toegewijd zijn en de handen uit de mouwen steken. Kansis biedt je volop mogelijkheden om daarbij ook jezelf verder te ontwikkelen.

 

Bij Kansis geloven wij dat de kracht van mensen de sleutel is tot meedoen in deze maatschappij. Want wie meedoet, kan gericht vooruit. Wij geven gerichte ondersteuning aan diegenen die dat écht nodig hebben. Kansis begeleidt mensen in het traject naar werk door middel van training, ondersteuning in werk, en het onderhouden van contact met de werkconsulenten van gemeente Stichtse Vecht. En we starten het traject gezamenlijk met de consulent en de inwoner op.

 

Door mensen te helpen naar vermogen mee te doen in de maatschappij, willen we sociale uitsluiting, armoede of schulden voorkomen. Inkomensondersteuning of een uitkering is geen blijvende oplossing, maar soms nodig om weer stappen vooruit te kunnen maken. Wij zetten erop in om mensen zo snel mogelijk te laten opveren zodat ze weer op eigen benen kunnen staan.

 

Locatie Kansis: De Corridor 8, Breukelen.

Voor meer informatie kijk op kansis.nl

 

Wat bieden wij jou

Kansis biedt je een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen en jouw werk-privébalans.

 

Afhankelijk van je opleiding en ervaring krijg je een passend salaris. Voor deze functie is dat maximaal € 4.208,- bruto per maand (functieschaal 9, Cao Gemeenten peildatum 1-4-2022) bij een volledige werkweek van 36 uur. Je krijgt een tijdelijk contract voor een jaar met de mogelijkheid van een vast dienstverband.

 

Je kunt een budget van 17,05% van jouw salaris naar eigen wens inzetten voor zaken als extra salaris en het kopen van extra verlof. Vanwege de aard van de werkzaamheden is thuiswerken in deze functie beperkt mogelijk.

 

Interesse

Stuur je cv en je motivatie waarom jij denkt te passen bij onze organisatie en in de functie uiterlijk zondag 20 maart 2022 naar ons toe via het sollicitatieformulier.

De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 22 maart 2022 op onze locatie in Breukelen.

De vacature staat tegelijk intern en extern open. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

 

Nu solliciteren

 

Vragen

Neem voor inhoudelijke informatie en het werken bij Kansis contact op met Thomas van Waardhuizen, directeur Kansis, via 06 53 38 76 43 of met Lydia Arwert, manager team Dienstverlening Samenleving gemeente Stichtse Vecht, (0346) 25 41 95. Voor algemene vragen over de procedure en arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Daniel den Herder, corporate recruiter, 06 58 07 62 28.

 

Gemeente Stichtse Vecht en Kansis onderschrijven de NVP Sollicitatiecode Werving en Selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.