Breukelen

De Corridor 8

(0346) 26 28 04

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Openingstijden

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Nieuwe directeur Kansis en KansisGroen

Yvonne Pot wordt de nieuwe directeur van Kansis/KansisGroen. Zij volgt met ingang van 1 februari 2023 Thomas van Waardhuizen op.

Yvonne woont in Leusden en heeft een bedrijfskundige opleiding afgerond. Ze heeft al tijdens haar studie diverse managementfuncties bekleed in het familiebedrijf Pot Verhuizingen.
In 2008 maakte zij kennis met de Wet Sociale Werkvoorziening in haar functie als bedrijfsdirecteur bij Amfors, het sociaal ontwikkelbedrijf in Amersfoort.
In 2010 stapte ze over naar de Biga Groep in Zeist waar zij als manager detacheringen, re-integratie en productie werkzaam was.
Bij Kansis/KansisGroen wordt zij de directeur/bestuurder. Hier ligt haar een mooie opdracht te wachten om Kansis en Kansis Groen verder te ontwikkelen.

Kansis/KansisGroen is het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeentes Stichtse Vecht en De Ronde Venen. Er wordt op dit moment samen met de gemeentes hard gewerkt aan de uitbreiding van de dienstverlening, die Kansis kan aanbieden voor de verschillende doelgroepen.

Wij kijken er naar uit om deze opdracht samen met Yvonne te gaan uitvoeren.

 

Yvonne 1