Beukelen

De Corridor 8

(0346) 26 28 04

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Openingstijden

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

KansisGroen: daar waar werk en mensen verder komen

Onze medewerkers, stagiaires en kandidaten in re-integratietrajecten werken aan een schone omgeving. Het zijn gedreven krachten, die werken in het groenonderhoud.

KansisGroen: werken aan een schone omgeving

Gesnoeide heggen, schone straten, opgeruimde bedrijventerreinen. Bij KansisGroen zijn we veel buiten aan het werk. We legen prullenbakken, ruimen zwerfvuil op, verwijderen onkruid, maaien gras, snoeien bomen en struiken en reinigen straatkolken.

KansisGroen wordt hiervoor ingeschakeld door gemeenten, bedrijven en organisaties. Zo zorgen we samen voor een schone openbare ruimte en een representatief bedrijfsterrein.

Wilt u KansisGroen inschakelen? Neem dan contact op met Hans Wijnbelt of Edwin Bos voor meer informatie of een offerte: 0346- 26 28 04 of info@kansisgroen.nl

Op zoek naar personeel? KansisGroen detacheert

Wilt u mensen met een arbeidsbeperking een kans geven binnen uw bedrijf, maar wilt u de werknemer niet meteen in dienst nemen? Kies dan voor detachering. Dit heeft veel voordelen: geen administratieve rompslomp, geen risico bij ziekte en flexibel inzetbare medewerkers. Bovendien bieden wij intensieve begeleiding bij detachering. Wij detacheren kandidaten uit de brede doelgroep van de Participatiewet: een laagdrempelige oplossing voor bedrijven.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Job Groot, 0346- 26 28 04 of info@kansisgroen.nl

Werken bij KansisGroen

Bij KansisGroen werken verschillende doelgroepen.

U kunt werken op:

 • Een ‘Beschut Werken’-plek. Hiervoor heeft u van het UWV een indicatie nodig. De gemeente kan u dan doorverwijzen voor een ‘Beschut Werken’-plek bij KansisGroen.
 • Een ‘Banen afspraak Baan’ (BAB). Hiervoor heeft u van het UWV een indicatie banenafspraak nodig. Dit is een tijdelijke werkplek, waarin u nieuwe vaardigheden kunt leren. Samen kijken we of en op welke manier u bij een reguliere werkgever kunt werken.
 • Een ‘Werkervaringsplek’ (WEP) als onderdeel van uw re-integratietraject of inburgeringstraject bij Kansis. Ook als u geen indicatie heeft, kan het zijn dat u bij het zoeken naar werk ondersteuning krijgt van de gemeente of het UWV. Een traject bij KansisGroen is dan vaak een opstap naar regulier werk.
 • Een ‘Stageplek’. KansisGroen biedt stageplekken aan voor groenopleidingen in het MBO, VMBO en VSO/PRO.


Werken bij KansisGroen betekent veel buiten aan het werk zijn.

KansisGroen heeft een eigen locatie van waaruit gewerkt wordt: Wilhelminastraat 43a in Breukelen.

Opleidingen bij KansisGroen: groei en ontwikkeling

Wij bieden méér dan werk. Graag ondersteunen we de mensen die bij ons werken in hun groei en ontwikkeling. Zo voelen zij zich zekerder in hun werk en kunnen ze vervolgstappen zetten. Een baan op de arbeidsmarkt kan dan zomaar het perspectief zijn.

Enkele voorbeelden van opleidingen en trainingen zijn:

Persoonlijke ontwikkeling

 • empowermenttraining
 • sollicitatietraining
 • taalcursus


Vakgerichte opleidingen

 • Veilig werken langs de weg
 • Werken met mechanische gereedschappen (bosmaaier, grasmaaier, kettingzaag)
 • Basis Veiligheid Openbare ruimte
 • Startkwalificatie (MBO niveau 1)

Wilt u meer weten?