Breukelen

De Corridor 8

(0346) 26 28 04

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Openingstijden

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Hiciret Alici

Trajectbegeleider

Mijn naam is Hiciret Alici. Ik ondersteun mensen bij hun terugkeer op de arbeidsmarkt. Dat kunnen mensen zijn die al wat langer uit het arbeidsproces zijn of mensen die nog geen werkervaring hebben. Sinds twee jaar ben ik werkzaam bij Kansis in Breukelen als trajectbegeleider. Ik ben verantwoordelijk voor het begeleiden & uitvoeren van re-integratietrajecten in het kader van de Participatiewet.

Hoe coach ik?
Ik vind het fijn om mensen te ontwikkelen door te motiveren, te coachen en training te geven. Hierbij weet ik de juiste snaar te raken om mensen weer in beweging te krijgen. Tijdens een traject kijken we naar jouw persoonlijke achtergrond als opleiding, interesses, talenten en vaardigheden. Samen kijken we welke werkzaamheden het beste bij je passen, welke ambities je hebt en welke kansen en mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt.

Ik ben graag de spin in het web tussen de kandidaat die ik begeleid, opdrachtgevers en werkgevers. Verder adviseer ik bedrijven ook graag over de mogelijkheden om mensen met een afstand tot arbeidsmarkt aan te nemen.

Terug naar trajectbegeleiders >>