Breukelen

De Corridor 8

(0346) 26 28 04

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Openingstijden

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Miranda Slee

Trajectbegeleider

Wie ben ik?
Mijn naam is Miranda Slee en ik ben sinds 2,5 jaar jobcoach, trajectbegeleider en autisme coach (in opleiding) bij Kansis in Breukelen. Ik coach ook op de werkplek bij diverse werkgevers waar kandidaten gedetacheerd zijn of begeleid werken. In het verleden heb ik veel jongeren begeleid in werk in de horeca.

Hoe coach ik?
Vanuit eigen regie, dat is de manier waarop ik coach. Jij hebt de touwtjes in handen en jij bent de motor om het wiel draaiende te houden. Doe je niets en leun je achterover, dan valt het wiel stil. Dus wil je dat er iets verandert dan ben jij zelf aan zet.

Ik ben van nature optimistisch en kijk naar wat er allemaal (nog) wel kan. Soms zie je het zelf even niet meer, dan is het fijn dat iemand met je meekijkt en je ogen opent voor inzichten en overzicht. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen en kun je uiteindelijke zelfstandig verder.  Maar ik begrijp ook dat het soms tegenzit en dat de daarbij behorende emoties er mogen zijn en de ruimte krijgen om er te zijn.

Als jobcoach bied ik ondersteuning aan werknemers met een fysieke of psychische kwetsbaarheid die op zoek zijn naar een baan. Daarnaast coach ik werkgevers en werknemers bij het behouden van een baan op een manier die voor beide duurzaam is.

Alles begint met de eerste stap. Ben je langere tijd uit het arbeidsproces dan kan ik je ondersteunen en begeleiden bij het zetten van kleine stappen zodat je langzaam kunt gaan wennen aan het weer op pad gaan en nieuwe contacten leggen.

Terug naar trajectbegeleiders >>