Breukelen

De Corridor 8

(0346) 26 28 04

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Openingstijden

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Office Manager,  30-36 uur, MBO niveau.

Salaris: € 2.666 – € 3.784

Ter ondersteuning van de directeur en de kantoororganisatie van Kansis en KansisGroen zijn we op zoek naar een  office manager.

Binnen onze pragmatische organisatie met korte lijnen, zijn er veel werkzaamheden die aandacht behoeven. Het takenpakket is daarom breed en geen dag is hetzelfde. Dat vraagt flexibiliteit en wisselende capaciteiten van de Office Manager. Je staat voor je collega’s klaar en weet ook hun te vinden als jij hulp nodig hebt.

Het is een zeer veelzijdige functie, waarbij je binnen de organisatie veel verschillende contacten hebt en je onderdeel uitmaakt van een kleine, maar maatschappelijk relevante organisatie. Je hebt in deze functie veel ruimte voor initiatief en het oppakken van (nieuwe) taken.

Wil je solliciteren en/of meer informatie over de taken en wat er van de Office Manager wordt verwacht, klik dan op de knop hieronder.

Kansis is het leer-werkbedrijf van de gemeenten Stichtse Vecht en De Ronde Venen voor mensen die wat hulp kunnen gebruiken bij het vinden en behouden van een baan.