Breukelen

De Corridor 8

(0346) 26 28 04

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Openingstijden

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Kansis coronaproof ingericht

Bij Kanis en KansisGroen wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Het hele bedrijf is fysiek en organisatorisch zo ingericht dat de medewerkers veilig kunnen werken en pauzeren. Ook bezoekers kunnen we veilig ontvangen.

Nu de meeste medewerkers weer aan het werk zijn, zijn er extra maatregelen genomen om het werken bij Kansis en KansisGroen coronaproof te maken. De afdeling Verpakken is naar een grotere productieruimte verhuisd, waardoor er meer ruimte is voor de werkplekken. De 1,5 meter afstand wordt met veel stickers aangeven. Er zijn verplichte looproutes door het hele gebouw aangebracht. Contactpunten door het hele gebouw worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Er wordt gepauzeerd in drie shifts.

Bij KansisGroen wordt er in twee ploegen gestart en geëindigd. Er wordt in groepjes van 2 gewerkt en  in de auto’s gereden. Daar waar nodig zijn er plastic schermen aangebracht in de auto’s.

 

Fysieke afspraken met externen vinden ook weer plaats mits er geen sprake is van corona gerelateerde gezondheidsklachten. Hierbij nemen we uiteraard de 1,5 meter afstand in acht en is er aandacht voor hygiëne. Ook trainingen en andere bijeenkomsten kunnen weer plaatsvinden onder de hierboven aangeven voorwaarden.

 

We blijven alert. Veiligheid blijft voorop staan. Alleen samen krijgen we corona onder controle.