Breukelen

De Corridor 8

(0346) 26 28 04

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Openingstijden

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Re-integratie via UWV

Kansis helpt mensen die een uitkering krijgen van het UWV op weg naar een baan of een andere manier om weer actief te worden. We begeleiden mensen door het geven van training, coaching en ondersteuning in werk.

Wij gaan voor een arbeidsmarkt waar voor iedereen een plek is die past bij zijn of haar kwaliteiten, talenten en uitdagingen. We kiezen voor een praktijkgerichte werkwijze met veel aandacht voor werkervaring; bijvoorbeeld via (snuffel)stages, een werkervaringsplek of een leer-werktraject. De praktijk is de beste leerschool. We kennen de arbeidsmarkt en zijn voortdurend op zoek naar arbeidsmogelijkheden. We maken hiervoor gebruik van onze goede contacten met sociale partners, de gemeente en werkgevers in de regio.

Kansis heeft jarenlang ervaring in het begeleiden van mensen naar en op de arbeidsmarkt. Onze jobcoaches en begeleiders zijn enthousiaste en gekwalificeerde professionals die op betrokken wijze samen met jou op zoek gaan naar (een volgende stap richting) een passende werkplek, zodat jij voor langere tijd duurzaam en met plezier kan werken.

Werkfit 

Je wilt weer aan het werk maar hebt nog wat ondersteuning nodig. We onderzoeken samen welke zoekrichting bij jou past en hoe je daar kan komen.

Naar werk 

Voor als je werkfit bent en hulp nodig hebt bij het solliciteren en/of het vinden van de baan die bij jou past.

Praktijkassessment

Je wilt weten of gaan werken mogelijk is. We onderzoeken samen welke interesses je hebt, welke mogelijkheden er zijn en het soort werk dat bij je past.

Begeleiding bij scholing

Een opleiding doen en met succes afronden. We ondersteunen je in het leren studeren, het plannen van je studietaken en het stellen van prioriteiten.

Bevorderen maatschappelijke deelname

We begeleiden je in het vinden van een leuke activiteit. Bijvoorbeeld om ergens als vrijwilliger te helpen.

Participatie interventie

Voor als je moeite hebt het huis uit te komen en veel alleen bent. We coachen je bij de dagelijkse dingen buitenshuis waar je tegenop ziet.

Als je wilt weten of je recht hebt op een traject kun je contact met UWV of met ons opnemen.