Breukelen

De Corridor 8

(0346) 26 28 04

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Openingstijden

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Re-integratie via UWV

Participatie interventie

Ben je al voor een langere tijd uit de running door heftige levensgebeurtenissen of ziekte? Zit je veel thuis en heb je weinig of geen contact met anderen? Merk je dat je ertegenop ziet om weer met mensen in contact te komen? Belemmert het je in je dagelijks leven en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? En ontvang je een uitkering van UWV of heb je recent een uitkering van UWV ontvangen? Dan kan Kansis je helpen.

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek bespreken we wat jij nodig hebt om de buitenwereld weer tegemoet te treden. Elk traject is maatwerk en stemmen wij op jou af.

Het traject

Tijdens een participatie interventie onderzoeken we samen jouw persoonlijke drempels en wat er nodig is om deze weg te nemen, zodat je actiever en met meer zelfvertrouwen in het leven komt te staan. We gaan eerst onderzoeken welke werkwijze het beste aansluit bij jouw behoeften en we kijken welke acties je zelf kan nemen en waarbij je ondersteuning kan gebruiken. We werken onder andere aan:

  • Structuur en ritme
  • Leren omgaan met beperkingen
  • Het maken van keuzes
  • Sociaal netwerk in kaart brengen
  • Contacten leggen
  • Activiteiten ondernemen

 

Je wordt ondersteund en gecoacht door één vaste begeleider. Samen werken jullie aan zelfinzicht, zelfvertrouwen, motivatie en moed om weer in beweging te komen. Een goed gesprek, een luisterend oor, in contact komen met mensen, dit kan een goed begin zijn.

Het traject is altijd maatwerk en duurt maximaal 5 maanden. Aan het einde van het traject bespreken we samen wat de vervolgstap is om mee verder te gaan. Dit kan een ander traject zijn zoals het bevorderen van maatschappelijke deelname, een praktijk assessment, een opleiding of een werkfit traject.