Breukelen

De Corridor 8

(0346) 26 28 04

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Openingstijden

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Re-integratie via UWV

Praktijkassessment

Ontvang je een uitkering van UWV of heb je recent een uitkering van UWV ontvangen? Door verschillende omstandigheden kan het zijn dat je voor langere tijd uit de running bent. Hierdoor weet je misschien niet waar je staat in de arbeidsmarkt. Hier kunnen wij jou bij helpen met een praktijkassessment.

Loopbaanvragen

Ons praktijkassessment is altijd maatwerk. Tijdens het Praktijkassessment gaan we samen jouw kwaliteiten, vaardigheden en mogelijkheden in kaart brengen. Samen zoeken we naar de antwoorden op verschillende vragen:

  • Wat voor werk past bij mij? Waar ben ik goed in? Vind ik het werken met mensen leuk? Zijn mijn competenties voldoende ontwikkeld? Is omscholing realistisch?

  • Maar ook vragen zoals: Is het werk in een bepaalde branche wel passend voor mij? Kan ik de hele dag lopen en/of staan? Kan ik tegen onregelmatig werken? Is het werken met en voor mensen geschikt voor mij? Waar raak ik door overprikkeld op mijn werk?
Werkervaringsplek

Een werkervaringsplek is onderdeel van het praktijkassessment. Hierdoor kom je er snel achter of het type werk bij je past en kan je onder deskundige begeleiding alvast werkritme en relevante werkerving opdoen. Kansis biedt de volgende werkzaamheden aan op onze locatie in Breukelen:

  • Verpakken, ompakken en inpakken
  • Groenvoorziening
  • Facilitair, catering, schoonmaak en receptie
  • Logistiek, magazijn en orderpicken

 

Mochten bovenstaande werkzaamheden onvoldoende aansluiten bestaat ook de mogelijkheid om een werkervaringsplek buiten Kansis te zoeken.

Het werk gebruiken we ook om jouw belastbaarheid in kaart te brengen. Tijdens coachgesprekken bespreken we jouw belastbaarheid en beperkingen zodat je de risico’s en hindernissen op tijd leert herkennen. En we gaan uitzoeken hoe je deze het best kunt oplossen.

Door te doen en te ervaren onderzoek je welk soort werk bij jou past, wat je leuk vindt en wat je nodig hebt om dit te bereiken. Aan het eind van het praktijkassessment stellen wij een rapport op voor UWV met daarin een advies voor een vervolgtraject richting werk, bijvoorbeeld een Werkfit– of Naar werk-traject.