Breukelen

De Corridor 8

(0346) 26 28 04

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Openingstijden

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Re-integratie via UWV

Werkfit

Ontvang je een uitkering van UWV of heb je recent een uitkering van UWV ontvangen? En wil je weer aan het werk, maar weet je niet wat bij je past of wat jouw mogelijkheden zijn? Dan kunnen wij je op weg helpen met een Werkfit-traject. Dit traject is maatwerk: het is volledig aangepast aan jouw capaciteiten, wensen en belastbaarheid. Samen met jou en het UWV bepalen we hoe lang het traject duurt, hoeveel begeleidingsuren er toegekend worden en wat de doelstelling van het traject is. Een traject duurt maximaal 18 maanden.

Intakegesprek

In het intakegesprek brengen we samen jouw situatie in kaart. We kijken naar waar je nu staat en wat nodig is om weer werkfit te worden.

Opstellen en uitvoeren re-integratieplan

Op basis van het intakegesprek stellen we een re-integratieplan op. In het plan staan de stappen die we gaan zetten om jou weer werkfit te krijgen. Hierbij kun je denken aan:

  • Versterken van je werknemersvaardigheden
    In je eigen tempo en stap voor stap krijg je de gelegenheid om weer werkritme op te doen en te ervaren wat werken voor jou betekent. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een tijdelijke werkervaringsplaats bij Kansis of bij een andere werkgever, als tussenstap naar een baan die bij jou past. Zo oriënteer jij je op voor jou geschikte functies en beroepen. Uiteraard helpen wij jou bij het vinden van die passende werkervaringsplaats.

  • Je persoonlijke effectiviteit versterken
    Wat zijn jouw sterke punten? Waar ben je goed in? Waar heb jij nog hulp bij nodig om het beste uit jezelf te kunnen halen? De antwoorden op deze vragen helpen je om goede keuzes te maken en je kansen op werk te vergroten. We werken ook aan het accepteren van en leren omgaan met je belemmeringen en belastbaarheid. Onder persoonlijke effectiviteit vallen ook het leren jezelf te presenteren bij potentiële werkgevers en het voeren van netwerkgesprekken.

  • In beeld brengen van je positie op de arbeidsmarkt
    Samen brengen we jouw mogelijkheden en voorkeuren in kaart. Daarbij kijken we ook naar mogelijke functies. Het doel is helder krijgen in welke richting jij jouw loopbaan gaat vervolgen. We formuleren een zoekrichting die past bij jouw fysieke en psychische grenzen.