Breukelen

De Corridor 8

(0346) 26 28 04

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Openingstijden

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Re-integratie via UWV

Naar werk

Ben je klaar voor een baan? Heb je hulp nodig bij het solliciteren en/of het vinden van de baan die bij jou past? En ontvang je een uitkering van UWV of heb je recent een uitkering van UWV ontvangen? Ook hier kunnen wij jou bij helpen met een Naar werk-traject.

Intakegesprek

We beginnen met een kennismaking zodat we je beter leren kennen. We bespreken wat je kunt en wat je niet kunt, wat je leuk vindt en waar je minder enthousiast van wordt.

Opstellen en uitvoeren re-integratieplan

Op basis van het intakegesprek stellen we een re-integratieplan op. In het plan staan de stappen die we gaan zetten om jou naar werk te begeleiden. Hierbij kun je denken aan:

 • Sollicitatievaardigheden
  We helpen je bij het maken van je CV en het schrijven van een goede sollicitatiebrief. We leren je om je eigen netwerk in te zetten en je krijgt handige tips waar en hoe je de juiste vacatures kan vinden. We bieden je trainingen en helpen je bij de voorbereiding van sollicitatiegesprekken. Bijvoorbeeld bij het maken en oefenen van een pitch om jezelf te presenteren.

 • Arbeidsmarktbenadering
  We gaan je begeleiden in het ondernemen van concrete acties op zoek naar die nieuwe baan. Zelf gaan we ook aan de slag en benaderen we bedrijven middels jobhunting. Waar nodig proberen we een werkplek voor jou te creëren. Als je het prettig vindt gaan we mee op sollicitatiegesprek.

 • Proefplaatsing
  Soms wil een werkgever eerst even kijken wat voor vlees hij in de kuip heeft. Dan regelen we een proefplaatsing voor je. Je werkt dan twee maanden, met behoud van uitkering, voor de werkgever om uit te vinden of het werk geschikt voor je is.

 • Nazorg
  Als je succes hebt sleep je een contract binnen. Gefeliciteerd! Soms kan het slim zijn om je langer te begeleiden. Dat noemen we jobcoaching. Als de arbeidsdeskundige van het UWV het daarmee eens is, regelen we een aanvraag en kan onze jobcoach je – ook na het vinden van werk – voor langere tijd begeleiden.