Breukelen

De Corridor 8

(0346) 26 28 04

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Openingstijden

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Re-integratie via UWV

Begeleiding bij scholing

Om weer een stap dichter bij de arbeidsmarkt te komen is het soms nodig om weer de schoolbanken in te gaan. Als je werkfit bent en UWV heeft vastgesteld dat je scholing nodig hebt om een passende baan te vinden, kan Kansis je helpen bij het vinden en volgen van de juiste scholing.

Intakegesprek

Elk traject is bij ons maatwerk en we werken vanuit jouw mogelijkheden en talenten. Tijdens een intakegesprek bespreken we wat jij nodig hebt om de (om)scholing succesvol af te kunnen ronden; we kijken welke acties je zelf kan nemen en waarbij je ondersteuning kan gebruiken. Samen bepalen wij de route; uiteraard zet je zelf de stappen om het vervolg aan je loopbaan te geven.

De begeleiding

(Weer) naar school gaan kan soms knap lastig zijn. Gelukkig kunnen onze begeleiders je helpen om je studie succesvol af te ronden! Je wordt ondersteund en gecoacht door één vaste begeleider. Samen werken jullie aan zelfinzicht en motivatie, maar je kan ook praktische ondersteuning krijgen bij bijvoorbeeld het inschrijven voor een studie en het plannen van het huiswerk. Wij nemen je niet het werk uit handen, maar zorgen ervoor dat jij zelf de regie kunt nemen.

Het traject is altijd maatwerk en duurt maximaal 1 jaar. Ons doel is dat je de scholing succesvol afrondt. Op die manier vind je sneller en beter de baan die bij jou past en waar jij voor langere tijd met plezier kan werken.