Breukelen

De Corridor 8

(0346) 26 28 04

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Openingstijden

ma. t/m vr. 07:45 - 16:15 uur

Re-integratie via UWV

Bevorderen maatschappelijke deelname

Ontvang je een uitkering van UWV of heb je recent een uitkering van UWV ontvangen? En zie je ertegen op om samen met andere mensen dingen te doen? Bijvoorbeeld omdat je samenwerken moeilijk vindt. Omdat je onzeker bent over je eigen kunnen. Of door problemen met je gezondheid. Dan is dit traject iets voor jou.

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek bespreken we wat jij nodig hebt om weer deel te nemen; we kijken welke acties je zelf kan nemen en waarbij je ondersteuning kan gebruiken. Je wordt ondersteund en gecoacht door één vaste begeleider. Samen werken jullie aan zelfinzicht, zelfvertrouwen, motivatie en moed om weer in beweging te komen.

Het traject

Tijdens het traject onderzoeken we samen welke manier van maatschappelijke deelname op dit moment bij jou past. We kijken naar wat haalbaar is, wat aansluit bij jouw interesses en kwaliteiten en hoe je aan een leuke plek kan komen.

Misschien ben je al langdurig uit het arbeidsproces, is je netwerk erg klein en beperkt geworden en zou je best wel weer aan de slag willen, maar is de stap naar een betaalde baan nog veel te groot. Vrijwilligerswerk of een werkervaringsplek zou een goede start kunnen zijn. Dit kan bij Kansis zelf, bij onze maatschappelijke partners, bij de gemeente of bij een van de werkgevers in de regio waar we goede contacten mee hebben. Wij weten in de regio de weg en willen je daarbij graag ondersteunen.

Het traject is altijd maatwerk en duurt maximaal 5 maanden. Aan het einde van het traject bespreken we samen wat de vervolgstap is om mee verder te gaan. Dit kan een ander traject zijn zoals het praktijk assessment, een opleiding of een werkfit traject.